Acasă » Cum comand?

Cum comand?

Cum comand un produs?

Folosind meniul din partea stanga aferent categoriilor si subcategoriilor, navigati pana veti gasi produsul potrivit proiectului dvs.
Comenzile le puteti face prin intermediul formularului de contact, telefonic sau prin e-mail.
In situatia in care doriti un produs pe care nu il gasiti in lista de produse, cu dimensiuni sau caracteristici atipice, va rugam sa ne transmiteti o cerere de oferta si in cel mai scurt timp veti primi un raspuns din partea Dep. Vanzari.
Cererea de oferta trebuie sa contina urmatoarele coordonate:
- Denumirea produsului
- Dimensiunea
- Suport
- Personalizarea
- Finsisari optionale
- Grafica (daca aveti dvs. grafica sau doriti sa va ajutam noi cu serviciul de grafica)
- Orice alte detalii pe care le considerati importante
- Cantitatea

Livrarea comenzilor:

Livram comanda la sediul societatii dvs. sau in orice locatie specificata, in Bucuresti sau in afara Bucurestiului, prin agentii nostri de livrare sau prin intermediul unei firme de curierat.
- Livrare in Bucuresti - pentru comenzile cu valoarea facturii mai mare de 100 lei (tva inclus) livrarea este GRATUITA. Sub aceasta valoare, se va percepe o taxa de transport de 10 lei (tva inclus).
- Livrare in afara Bucurestiului - pentru comenzile cu valoarea facturii mai mare de 1000 lei (tva inclus) livrarea este GRATUITA. Sub aceasta valoare, se va percepe o taxa de transport in functie de volumul comenzii si locatie.

Montaj:

Aveti o comanda de tip productie publicitara, o caseta luminoasa de exemplu? Nicio problema, va ajutam si cu serviciul de montaj, la locatia solicitata. Cat timp comanda dvs. este in productie, venim la locatie, vedem ce posibilitati avem, facem masuratori si punem pe hartie toate coordonatele stabilite. Cand lucrarea este finalizata, o livram la locatie, executam montajul, facem proba si va predam documentatia in vederea obtinerii aprobarilor de la autoritatile locale.
Costurile pentru serviciul de montaj se stabilesc in functie de proiect.


Proiecte recente

Realizare brosuri Vodafone
Realizare pungi hartie KANDIA
Realizare brosura Ministerul Culturii si Cultelor
Realizare pungi hartie Antena 1
Realizare pungi hartie remat
Realizare pungi hartie Millennium Bank
Realizare pungi hartie RBS BANK

Contact

Tipografia Best Image

Str. Baicului Nr. 82
(Incinta platforma industriala Promec)

Tel.: 021.240.57.75 interior 100

Email: ofiice@tipografia-best-image.ro

Web: www.tipografia-best-image.ro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis porttitor tincidunt turpis sed auctor. Pellentesque nec mauris luctus orci aliquet tempor non ac lacus. Integer pretium euismod tellus. Sed quis justo eu urna blandit tempor nec vel lorem. Suspendisse lobortis id velit ut lacinia. Etiam tristique, libero at congue accumsan, lacus metus vestibulum libero, vel posuere massa mauris et elit. Sed consectetur facilisis dictum. Pellentesque hendrerit odio eget purus euismod ultricies. Pellentesque fermentum nisi sed leo maximus commodo. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Ut sit amet rhoncus justo, vel luctus est.